top of page

Onze nieuwe website staat live

Bijgewerkt op: 3 aug. 2020


Na lange voorbereiding en hard werken is het dan zover: de nieuwe website van Stichting Kunst en Cultuur Baarlo staat live. En we zijn er trots op!

Deze nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen. Onze missie is zoveel mogelijk inwoners van Baarlo en omstreken in aanraking brengen met kunst en cultuur. Dat doen wij op veel verschillende manieren. Om dit te realiseren organiseert de Stichting Kunst en Cultuur Baarlo culturele en kunstzinnige activiteiten en dit altijd met enthousiasme en passie voor kunst en cultuur in brede zin en voor jong en oud.

We zijn nu live en achter de schermen gaan we vooral verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. Je vindt er regelmatig nieuwsupdates, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunst en cultuur en interessante blogartikelen.

Wij nodigen je van harte uit onze website te bezoeken en te bekijken. Natuurlijk vernemen wij ook graag wat je ervan vindt. Je kan mailen naar: info@stichtingkunstencultuurbaarlo.nl

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Rondje Kunst Baarlo.png
bottom of page