top of page

Kunst van Mat van den Eertwegh

Mat van den Eertwegh is een getalenteerde kunstenaar uit Baarlo, die bekend staat om zijn bijzondere kunstwerken gemaakt van herbruikbare materialen. Met een scherp oog voor creativiteit en duurzaamheid, transformeert hij afgedankte voorwerpen en materialen tot unieke en opvallende sculpturen.


Zijn kunstwerken dragen een boodschap van milieubewustzijn en tonen de schoonheid die voortkomt uit hergebruik en upcycling. Door zijn bijzondere talent weet hij alledaagse materialen te herinterpreteren en er waardevolle kunstwerken van te maken.


Vanaf nu zijn de kunstwerken van Mat van den Eertwegh te bewonderen en te koop aangeboden in de shop van Stichting Kunst en Cultuur Baarlo. Deze samenwerking biedt kunstliefhebbers de mogelijkheid om zijn creatieve meesterwerken te ervaren en te verwerven. Bezoek de website www.stichtingkunstencultuurbaarlo.nl om zijn kunstwerken te bekijken en een uniek stuk in handen te krijgen dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een positieve impact heeft op het milieu.
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Rondje Kunst Baarlo.png
bottom of page