top of page

De kermissen van Meijel, Baarlo en Beringe gaan dit jaar niet door.

De kermissen van Meijel, Baarlo en Beringe gaan dit jaar niet door. Burgmeester Delissen heeft dat vandaag besloten. In navolging van de afwegingen die ook de omliggende gemeenten hebben gemaakt. Na overleg met diverse betrokkenen, de Veiligheidsregio en de door Premier Rutte aangekondigde verscherpte maatregelen is burgemeester Delissen tot dit besluit gekomen.

Afgelast

Kessel-Eik De kermis in Kessel-Eik van komend weekeinde gaat wel door. Dit betreft een kleine, reeds vergunde kermis met 5 attracties die gericht zijn op kinderen. Dit is daarmee de laatste kermis die dit jaar in Peel en Maas georganiseerd wordt. Vanzelfsprekend vragen gemeente Peel en Maas en de kermismeester bezoekers de maatregelen in acht te nemen.


Oplopend aantal besmettingen Vooral het landelijk toenemende aantal coronabesmettingen – en de naar aanleiding hiervan door de Rijksoverheid en Veiligheidsregio gegeven adviezen en opgestelde richtlijnen- zijn van doorslaggevend belang geweest bij deze beslissing. Burgemeester Delissen: “Het was een erg lastig besluit, maar de gezondheid en veiligheid van onze inwoners staan voorop. We zijn eerder ontzettend hard getroffen en we moeten samen proberen te voorkomen dat dit ons opnieuw overkomt!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Rondje Kunst Baarlo.png
bottom of page