top of page

Rondje Kunst

09_1010901 x -ok x.jpg

zo 04 sep.

|

Baarlo

Rondje Kunst Baarlo (Zondag)

Er is weer veel te beleven en te zien tijdens Rondje Kunst Baarlo op 3 en 4 september 2022. Tijdens deze vierde editie openen 21 kunstenaars de deuren van hun atelier.

Registration is closed for this event.
Got It
Rondje Kunst Baarlo (Zondag)

Tijd & locatie

04 sep. 2022 11:00 – 17:00

Baarlo, 5991 Baarlo, Nederland

Gasten

Omschrijving evenemet

Beleef kunst tijdens Rondje Kunst Baarlo

Er is weer veel te beleven en te zien tijdens Rondje Kunst Baarlo op 3 en 4 september 2022. Tijdens deze vierde editie openen 21 kunstenaars de deuren van hun atelier. Rondje Kunst wordt georganiseerd door Stichting Kunst en Cultuur Baarlo en laat jong als oud kennis maken met de grote diversiteit aan kunstvormen zoals schilderijen, tekeningen, aquarellen, fotografie, beelden, sieraden, viltwerken en andere kunstvormen.

 Tijdens Rondje Kunst kan de bezoeker kennis maken met de kunstenaars en hun ateliers. Het Rondje start bij Kasteel d’Erp aan de Baron van Erplaan 1 of bij de twee andere startpunten. Bij deze startpunten ontvangt de bezoeker een routebeschrijving met een duidelijk overzicht van de diverse locaties. 

Rondje Kunst verrast met de diversiteit van kunst en met kunst op een plek waar de bezoeker het niet zomaar verwacht. En zou het niet geweldig zijn om kunst naar huis te halen? Want door alleen al deel te nemen aan Rondje Kunst maakt de bezoeker kans op één van de 21 kunstwerken die beschikbaar zijn gesteld door de deelnemende kunstenaars.

 Op de facebookpagina en het YouTube kanaal Rondje Kunst Baarlo kan al kennis gemaakt worden met de kunstenaars. Voor meer informatie, kijk op de website www.stichtingkunstencultuurbaarlo.nl

Rondje Kunst Baarlo.png
bottom of page