top of page

za 07 sep

|

Baarlo

Rondje Kunst Baarlo

Maak Kennis met de kunstenaars in Baarlo tijdens deze open atelier route.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Rondje Kunst Baarlo
Rondje Kunst Baarlo

Tijd en locatie

07 sep 2024, 10:00 – 08 sep 2024, 17:00

Baarlo, Baarlo, Nederland

Over het evenement

In 2024 viert Rondje Kunst haar eigen jubileum in het jubileumjaar Tajiri 100 jaar. Het is de vijfde keer dat deze open atelierroute plaatsvindt. Rondje Kunst Baarlo is een twee jaarlijks terugkerend kunst en cultuur evenement.

Op 7 en 8 september nemen 24 kunstenaars  deel aan Rondje Kunst. De getoonde kunstwerken laten een rijk en gevarieerd beeld zien van de kunstwerken van Baarlose kunstenaars. De route kan naar eigen voorkeur gelopen worden. Handig daarbij is de overzichtstentoonstelling waar iedere kunstenaar één kunstwerk laat zien. Ook is daar de routekaart te koop waarop alle deelnemende ateliers en locaties staan. Met de routekaart, tevens entreekaart, heb je ook de gelegenheid om deel te nemen aan de verloting. Iedere kunstenaar stelt hiervoor één werk ter beschikking.

Tijdens Rondje Kunst Baarlo ku je kennis maken met de kunstweren  èn natuurlijk ook kunst kopen in het atelier van bekende kunstenaars en nieuwe aansprekende talenten. En wie weet ... win je ook nog één van de 24 kunstwerken van de loterij. Daarnaast is de route te combineren met de beeldenroute 'Tajiri-knopen'. Verspreid in het dorp Baarlo staan acht van de wereldbekende knopen van Shinkichi Tajiri.

De routekaart, tevens entreekaart van Rondje Kunst en de brochure Tajiri-knopenroute is te koop op de overzichtstentoonstelling.

Kosten:

Entreekaart/routekaart Rondje Kunst Baarlo       5,00 euro per persoon, kinderen gratis

Brochure Knopenroute Tajiri Baarlo                          3,50 euro

Deel dit evenement

bottom of page